Word jij één van de deelnemers van het Gimma x DNK Assen Fortnite toernooi?

Waar en wanneer?

Weiersstraat 1, 9401 ET Assen
zaterdag 08 juni 2019, 11:00 - 18:00


Word jij één van de deelnemers van het Fortnite toernooi op zaterdag 8 juni in DNK in Assen? Schrijf je in vóór 5 juni 2019 en maak kans op een van de prijzen uit de prijzenpot t.w.v. 500 euro. (Er is alleen maar plek voor 60 deelnemers).

Spelregels

Voorzieningen

De Nieuwe Kolk in Assen wordt ingericht als Fortnite Walhalla en voorzien van meerdere PlayStations 4, Full HD-televisieschermen en professionele gamecases. Let op! Je moet je eigen ps4 controller en headset meenemen. Wanneer je geen controller hebt, kun je deze bij ons lenen. Hiervoor moet je wel een geldig id-bewijs inleveren. Zonder headset wordt het heel lastig spelen, want er kan omgevingsgeluid zijn door het aanwezige publiek.

Voorronde

In de voorronde spelen alle deelnemers twee keer 30 minuten in de Fortnite solo gamemode. Hierbij verdient een speler een punt per kill en als volgt punten voor de plaatsing in de game:

PlaatsPunten
1e10
Top 58
Top 107
Top 205
Top 302

Zodra je dood bent roep je een admin die je punten noteert. Daarna kan je een nieuwe game starten tot je 30 minuten op zijn. De vier spelers met de meeste punten kwalificeren zich voor de playoffs.

Playoffs

In de playoffs wordt een single elimination bo3 bracket gespeeld. 

De speler die bovenaan in de bracket staat, voegt de tegenstander toe als vriend en zal daarna de tegenstander uitnodigen in een duo-game. Zodra beide spelers klaar zijn om te spelen roep je de admin die dan vertelt dat je mag starten.

In de duo-game is het doel om zoveel mogelijk kills te krijgen. De speler die meer kills heeft wint. Als het aantal kills gelijk is, wint degene die langer heeft overleefd. Je bent ‘dood’ als je knocked down bent.

Hierin spelen we een ‘beste van drie’, je speelt duo-games tegen je tegenstander tot er iemand twee games heeft gewonnen. Je speelt dus maximaal drie games per ronde.

Apparatuur
Elke speler dient een eigen controller en headset mee te nemen, mocht je geen controller meenemen dan kan je deze lenen bij inlevering van je ID kaart.

Content
Door mee te doen ga je ermee akkoord dat GIMMA beeldmateriaal opneemt waarop spelers staan en dat gebruikt in latere uitingen.

Gedragsregels
Discriminatie, geweld of anders door de admin gezien als ontoelaatbare uitingen zijn niet toegestaan en zullen leiden tot diskwalificatie.

Registratieproces
Om mee te kunnen doen aan dit toernooi moet je je inschrijven via het formulier op de website. Als er meer dan 60 inschrijvingen zijn, maakt Gimma een selectie van 60 personen die een mail ontvangen dat zij geselecteerd zijn om mee te doen.

Een deelnemer moet minimaal twaalf (12) jaar oud zijn om mee te mogen doen. Als de speler jonger is dan 18 moet deze toestemming hebben voor deelname van ouders of voogd.

Platform
Het toernooi wordt gespeeld op de Playstation 4. Er mag alleen gespeeld worden met een controller. Het is toegestaan om een eigen controller te gebruiken.

Elke speler moet een PSN-account hebben.

Spelernaam
Een spelernaam mag niet racistisch zijn of op een andere manier offensive zijn. Dit wordt bepaald door de admin.

Valsspelen

Bij het opzettelijk misbruiken van bugs of glitches in het spel of als er op een andere manier valsgespeeld wordt, wordt de speler in kwestie gediskwalificeerd.

Technische problemen

Zodra er technische problemen voordoen, zoals, maar niet gelimiteerd tot: een kapotte controller, een kapot scherm, lag, geen internetconnectie, moet er een admin bij worden geroepen die dan verdere instructies geeft.

Onenigheden

Als de regels en de admin in tegenstrijd zijn, gaat het woord van de admin boven de regels.Partners