Call of Duty: Modern Warfare is de bestverkopende digitale gimma in de geschiedenis van Activision

De gimma heeft meer dan $600 miljoen opgeleverd in de eerste drie dagen

Call of Duty: Modern Warfare heeft in de eerste drie dagen wereldwijd meer dan 600 miljoen dollar in het laatje gebracht voor Activision. Hiermee zijn er meer exemplaren verkocht tijdens de eerste drie dagen dan elke andere Call of Duty!

Modern Warfare is ook de bestverkochte nieuwe game release van 2019 en vestigde een nieuwe record als de bestverkochte digitale release in de geschiedenis van Activision. Ka-ching!

Modern Warfare zet ook records op PlayStation Network voor het hoogste aantal digitale pre-orders en de hoogste digitale verkoopaantallen gedurende drie dagen ooit op PlayStation 4. Modern Warfare is ook de bestverkopende lancering van Call of Duty- op pc ooit. Daarnaast kon Modern Warfare rekenen op een groter aantal spelers en gespeelde uren dan bij elke andere Call of Duty lancering van de afgelopen zes jaar.

“Call of Duty is wederom de bestverkopende nieuwe game van het jaar en bewijst daarmee het blijvende karakter van de franchise voor consoles, pc, mobile en eSports,” zegt Bobby Kotick, chief executive officer bij Activision Blizzard. “Tijdens de eerste drie dagen na de release, heeft Call of Duty: Modern Warfare meer dan twee keer zoveel omzet gegenereerd als de ‘box office opening’ van Joker.”  

Call of Duty: Modern Warfare is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc. De pc-versie is ontwikkeld in samenwerking met Beenox, volledig geoptimaliseerd voor pc, en komt exclusief beschikbaar op Battle.net