Download Grand Theft Auto: San Andreas voor pc helemaal gratis

Installeer de Rockstar Games Launcher en claim een ​​gratis exemplaar van de klassieke Grand Theft Auto: San Andreas

De Rockstar Games Launcher is een nieuwe Windows-applicatie waarmee je snel en gemakkelijk toegang hebt tot je eigen Rockstar Games-collectie op één plek. Vroegâh kon je de games downloaden via Steam of de Epic Games store, maar Rockstar heeft dus nu ook zijn eigen game launcher voor al je digitale en op cd gekochte titel.

De Rockstar Games Launcher wordt geleverd met een aantal functies, waaronder de toevoeging van cloud save aan alle ondersteunde titels, de mogelijkheid om je Rockstar Games PC-bibliotheek automatisch bijgewerkt te houden en kun je het laatste Rockstar Games-nieuws direct vanuit de Launcher volgen.

Hoe dan ook, wanneer je de Rockstar Games Launcher voor 8 oktober installeert krijg je de legendarische game Grand Theft Auto: San Andreas voor de pc he-le-maal gratis! Wisten jullie trouwens al dat Red Dead Redemption op op 5 november wordt uitgebracht voor pc en wanneer je de game pre-ordered via de Rockstar Games Launcher je exclusieve bonussen krijgt?