Dit is de gameplay launch trailer van Call of Duty: Modern Warfare

De trailer toont een aantal hoogtepunten van de campaign in Call of Duty: Modern Warfare

We moeten nog heel even wachten totdat we op 25 oktober aan de slag kunnen met de nieuwe Call of Duty: Modern Warfare, maar Activision heeft inmiddels wel de officiele gameplay launch trailer uitegebracht en wat ziet die shit er vet uit!

De trailer toont een aantal hoogtepunten van de campaign in Call of Duty: Modern Warfare, maar soms zegt een trailer meer dan 1000 woorden. Dus stop waarmee je bezig bent en check de nieuwe gameplay trailer van Call of Duty: Modern Warfare!

De wereldwijde release van Call of Duty: Modern Warfare is 25 oktober 2019 en is verkrijgbaar op PlayStation 4, Xbox One en PC. De PC-versie is exclusief beschikbaar via Blizzard Battle.net.