Wat zijn de beste spelers in FIFA 20 Ultimate Team?

De 100 beste spelers in FIFA 20 in een handig overzicht

EA SPORTS heeft ein-de-lijk de langverwachte FIFA 20 player ratings bekend gemaakt. Normaal gesproken worden er elke dag 20 ratings bekend gemaakt, maar de uitgever heeft besloten om in één klap de beste 100 spelers in FIFA 20 Ultimate Team bekend gemaakt.

Je bent zo goed als je spelers en daarom is het uitermate belangrijk dat je geen middelmaat gaat kopen voor je FUT squad, maar gelijk probeert om die echte toppers te halen. Daarom hebben wij voor jullie de beste 100 spelers die momenteel verkrijgbaar zijn in een handig overzicht geplaatst, inclusief rating, positie en bij welke club ze spelen.

Zoals verwacht is Messi wederom uitgeroepen tot beste speler in FIFA 20 en gelukkig is ook Nederlandse trots, want Virgil van Dijk hoort bij de beste 10 spelers in het spel. Daarnaast vinden we ook de young boys Mathijs de Ligt en Frenkie de Jong terug in de lijst der lijsten!

Hoe dan ook, check hieronder de 100 beste spelers in FIFA 20 Ultimate Team.

FIFA 20 is vanaf 27 september officieel verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One, pc en Nintendo Switch. Wanneer je een pre-order plaatst ontvang je extra's voor je FIFA Ultimate Team.