Wanneer gaat de Call of Duty Modern Warfare Open Béta van start?

Alles wat je moet weten over de Call of Duty Modern Warfare (Early Access) Open Béta

Afgelopen weekend was het voor het eerste mogelijk om de nieuwe 2v2 Gunmode in Call of Duty Modern Warfare te spelen dankzij de Open Alpha die voor iedereen met een PlayStation 4 speelbaar was. Geen tijd gehad om te spelen? Geen stress! Activsion heeft namelijk bekend gemaakt wanneer de Call of Duty Modern Warfare Open Béta van start gaat.

Het eerste weekend is voor iedereen die in het bezit is van een PlayStation 4. Op donderdag 12 september vanaf 19.00 mogen gamers die een pre-order hebben geplaatst als eerste de multiplayer van Call of Duty Modern Warfare spelen. Voor degene die in het bezit zijn van een Xbox One of een pc, die moeten jammer genoeg wachten tot 19 september voordat zij de open béta mogen spelen. Bekijk hieronder het volledige schema:

Pre-order Call of Duty Modern Warfare via Bol.com voor Early Access tot de béta:

Weekend 1 – Exclusief voor PlayStation 4

  • Pre-Order Early Access: September 12 – September 13
  • Open Beta: September 14 – September 16

Weekend 2:

PLAYSTATION 4

  • Open Beta: September 19 – September 23

XBOX ONE

  • Pre-Order Early Access: September 19 – September 20
  • Open Beta: September 21 – September 23

PC

  • Pre-Order Early Access: September 19 – September 20
  • Open Beta: September 21 – September 23

Activsion heeft bekend gemaakt dat de multiplayer 6v6 speelbaar is, maar welke maps wij mogen gebruiken tijdens de open béta is nog niet bekend gemaakt. Ook is de 2v2 Gunmode van de Alpha beschikbaar en heel misschien wordt er nog een andere modus speelbaar tijdens de beta. Zodra wij meer weten houden we jullie uiteraard op de hoogte.

Op 25 oktober wordt Call of Duty Modern Warfare uitgebracht voor PlayStation 4, Xbox One en pc.