Bekijk hier de onthullingstrailer van Need for Speed Heat

Uitgebreide aanpassingsmogelijkheden, dikke waggi's, leipe beats en hete politieachtervolgingen!

Electronic Arts en Ghost Games hebben zojuist de nieuwe Need for Speed onthult door middel van een aankondigingstrailer en wat ziet die er tof uit! Need for Speed Heat komt uit op 8 november 2019 voor Xbox One, PlayStation 4, en pc. 

Need for Speed Heat heeft alles wat de fans van de serie graag willen zien. De game wordt weer een ouderwetse straatracer met uitgebreide aanpassingsmogelijkheden, dikke waggi's, leipe beats en hete politieachtervolgingen! Bekijk hieronder de aankondigingstrailer en de wereldwijde gameplayonthulling is op 19 augustus tijdens de live openingsnacht van Gamescom.

Need for Speed Heat speelt zich af in de fictieve stad Palm City, een grote open wereld waar straatracers bijeen zijn gekomen voor eeuwige roem in de straatrace-scene. Overdag doe je mee aan een legale competitie waarin je geld verdient om jouw racewagen super dik te tunen, maar wanneer de nacht valt is het tijd om deel te nemen aan underground-races waarin de politie over de straten jaagt om racers op te pakken en hun winsten in beslag te nemen!

Need for Speed Heat komt uit op 8 november 2019 voor Xbox One, PlayStation 4, en pc.