Dit zijn de belangrijkste nieuwe features in FIFA 20 Speltype Carrière

Creëer je eigen manager, interactieve persconferenties & meer!

De Career Mode is terug in FIFA 20 met vernieuwde features! In dit artikel kom je meer te weten over de belangrijkste vernieuwingen in speltype Carrière. EA SPORTS heeft ervoor gezorgd dat je jouw club kunt aanpassen met nieuwe kenmerken die meer diepgang en authenticiteit naar de game brengen.

Op 27 september wordt FIFA 20 wereldwijd gereleased voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Gebruikers van Xbox One en PlayStation 4 die zich abonneren op EA Access en pc-gamers die zich abonneren op Origin Access, krijgen al vanaf 19 september een preview van de game van 10 uur.

Creëer je eigen manager:

De meesten van jullie herinneren zich waarschijnlijk de beperkte aanpassingsmogelijkheden binnen speltype Carrière, maar die behoren nu tot het verleden! Je kunt nu je eigen manager maken ​​met super veel mogelijkheden. Ben je uitgekeken op een bepaalde stijl? Dan kun je op elk moment van het seizoen de outfit van je manager veranderen. Met talloze opties om de lichaamsbouw, huidskleur, kleding en kapsel te kiezen, is het ook voor het eerst mogelijk om in FIFA 20 speltype Carrière vrouwelijke managers maken! Daar zaten we natuurlijk al jaren op te wachten.  

Interactieve persconferenties  

Dit jaar gaan we ook kennismaken met vernieuwde interactieve persconferenties en speler conversaties. Dit betekent dat de ervaring van elke wedstrijd anders zal worden behandeld door de digitale, streng maar rechtvaardige journalisten en altijd authentiek en dynamisch aan zal voelen, afhankelijk van de uitkomst, gescoorde goals, tegenstander, tijd van seizoen of wedstrijdfase, en meer. De persconferenties zullen gebruikmaken van nieuwe scènes en verschillende locaties.

Spelersgesprekken zullen voornamelijk dienen als de 1-op-1 interactie tussen de manager en spelers binnen het team via een berichten-interface. Zo kun je nu kiezen waarop je verschillende situaties aanpakt en, op basis van je methoden, het moreel van spelers positief of negatief beïnvloeden, evenals je rating als manager.

Op dezelfde manier als bij persconferenties hebben de nieuw toegevoegde gesprekken dezelfde complexiteit. De manager zal verschillende verzoeken van spelers moeten verwerken, evenals gelukkige of ontevreden spelers die proberen hun gedachten over te brengen.

Dynamische Speler Potentieel

Het potentieel voor spelers binnen je eigen ploeg in FIFA 20 zal in de loop van de tijd evolueren op basis van de prestaties van de spelers in het voorgaande seizoen. Veel doelpunten gemaakt met een jong vooruitzicht in zijn debuutseizoen? Zijn potentieel zal in het komende seizoen nog groter zijn. Heb je een serie goede prestaties behaald met een oudere speler die bijna met pensioen ging? Zijn potentieel zal in het komende seizoen groter zijn, wat betekent dat de afname van zijn attributen voor een langere periode zal stoppen. Het potentieel zal afnemen als een speler het afgelopen seizoen niet goed heeft gepresteerd of als hij niet voldoende speeltijd heeft gehad.

Speler Moraal Systeem

Het moraal zal worden beïnvloed door verschillende factoren, variërend van speeltijd en salaris verwachtingen tot de prestaties van een speler op het veld en hoe goed het team het doet. Ten tweede hebben antwoorden in persconferenties en antwoorden op spelers in 1-op-1 gesprekken ook invloed op het moreel van spelers. Het hebben van een hoog moreel zal zeer belangrijk zijn, omdat het moreel van een speler zijn attributen zal beïnvloeden in aankomende wedstrijden.  

Willen jullie meer weten over FIFA 20? Check dan dit artikel voor meer info over Volta Football, de nieuwe gameplay-kenmerken, screenshots en om een pre-order te plaatsen voor extra bonussen voor jouw FIFA Ultimate Team!