FIFA 20 krijgt twee nieuwe Nederlandse commentatoren

Het dynamische duo Sierd de Vos en Jeroen Grueter gaan ons voorzien van fantastisch commentaar

Het gerucht ging al lange tijd rond in de wandelgangen, maar is nu ook officieel bevestigd door EA SPORTS. Commentatoren Sierd de Vos en Jeroen Grueter gaan het Nederlandstalige commentaar in FIFA 20 voor hun rekening nemen.

Het afgelopen jaar hebben Sierd de Vos en Jeroen Grueter bijna 700 uur in de studio doorgebracht om meer dan een miljoen(!) woorden en uitspraken op te nemen. Spelers kunnen erop rekenen dat ze het beroemde ‘Koekoek’ terug gaan horen in de game, evenals vele andere uitdrukkingen waar De Vos beroemd door is geworden.  

“We zijn vereerd dat we de kans hebben gekregen om onze stemmen aan de populaire EA SPORTS FIFA-franchise toe te voegen. We weten dat onze fans hoge verwachtingen hebben en we hopen dat we deze verwachtingen kunnen overtreffen met behulp van onze persoonlijke eigenschappen, uitspraken en de uitstekende samenwerking die we hadden. Een ding is zeker: de spelers worden verrast, maar krijgen uiteraard ook uitspraken te horen die ze eerder hebben gehoord”, zegt Sierd de Vos.

FIFA 20 is wereldwijd verkrijgbaar vanaf 27 september 2019 voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Willen jullie meer weten over FIFA 20? Check dan dit artikel voor meer info over Volta Football, de nieuwe gameplay-kenmerken, screenshots en om een pre-order te plaatsen voor extra bonussen voor jouw FIFA Ultimate Team!