De eTribune: de strijd om het landskampioenschap

PlayStation 4 vs Xbox One

De eTribune, de strijd om het landskampioenschap tussen de winnaar op de PlayStation en de winnaar op de Xbox, wordt in mei gespeeld. Dit affiche wordt live uitgezonden op FOX Sports en omvat een wedstrijd op de PlayStation en een wedstrijd op de Xbox. Nadat Ajax-speler Dani Hagebeuk de afgelopen twee seizoenen de schaal in ontvangst mocht nemen, gaat de edivisie-schaal dit seizoen dus naar Doetinchem of Almelo.

De finale is inmiddels op de Xbox is inmiddels gespeeld en wanneer je hier klikt kun je het wedstrijdverslag lezen en de wedstrijden terugkijken.

Binnen de edivisie strijden esporters van de 18 Eredivisieclubs om het kampioenschap in de game FIFA 19 Ultimate Team. Voor de Eredivisie en de Eredivisieclubs is de edivisie een innovatief platform om jongeren te bereiken en de betrokkenheid van bestaande fans bij hun club te vergroten.